Sinds Covid-19 en een overspannen huizenmarkt in combinatie met een huizen tekort is de vraag naar selfstorage toegenomen.

Thuis werken

Thuiswerken is goed bevallen. Veel kantoorruimten zijn afgestoten. Dat betekend dat veel mensen plek moeten maken om een werkplek te creëren. Een ruimte vrijmaken houdt in dat je keuzes moet maken. Natuurlijk kun je spullen weggeven of naar de kringloop brengen. Er zullen altijd spullen zijn waar je nog geen afscheid van wil nemen. Op zoek dus naar een Selfstorage.

Thuis wonen

De woningmarkt zit op slot en de prijzen blijven maar stijgen. Hierdoor gaan studerende kinderen het huis niet uit of ze komen na de studie met al hun spullen weer terug. Het gevolg is dat spullen die niet vaak gebruikt worden toch in de weg liggen. Wegdoen is vaak geen optie, dus komt selfstorage ook hier in beeld.

Selfstorage to the rescue!

Bij Mini opslag Arkel kan je (tijdelijk) een box huren om al deze spullen schoon, droog en veilig op te slaan. Tussen 6.00 – 23.00 kan je altijd, 7 dagen in de week, bij je spullen. Door middel van een toegangssysteem en camera’s binnen en buiten zijn je spullen veilig opgeslagen.

Bij Mini opslag Arkel kan je online een box huren. Op de plattegrond kies je een box uit. Je ziet meteen wat de afmetingen en de kosten zijn. Vul je gegevens in betaal de eerste maand huur via Mollie Payments. Je krijgt via de mail alle gegevens toegestuurd. De box staat voor je klaar.

Natuurlijk kan je met al je vragen bij ons terecht. Maak eerst een afspraak als je eerst even wilt komen kijken.